понеділок, 3 лютого 2014 р.

http://www.masterklum.sambir.org/

Ліжка

  Дерево кращий матеріал, створений самою природою, і нічого екологічно чистіше не придумала людина, тому і ліжка з дерева найкращий вибір для збереження здоров'я.
  Якщо ви вирішили відновити свою спальню і придбати нове ліжко, то кращим вибором для вас стануть ліжка із натуральної деревини. Ви, звичайно, можете зупинити свій вибір на ліжку з ДСП, але ліжка із меблевого дубового щита значно міцніші і надійніші, тому якщо ви з тих, хто цінує якість і довговічність, то таке ліжко стане для вас справжньою знахідкою.

Дерев’яні сходи

  Перший крок до красивого, безпечного і неповторного будинку – це якісні сходи. Сходи в домі - важливий конструктивний елемент. Сходи , як прикраса інтер'єру, підкреслюють смак та відчуття стилю своїх господарів. Якими б не були сходи  - зовнішні, внутрішні, широкі  чи вузькі, гвинтові спіральні сходи  чи прямі - це незамінний атрибут дому. Внутрішньоквартирні сходи  мають служити не тільки засобом пересування вгору-вниз, але й гармоніювати з дизайном дому. Різноманітність видів внутрішніх сходів дає можливість вибрати оптимальний варіант та встановити легкі, зручні та практичні сходи  з урахуванням побажань замовника.

  Дерев’яні сходи нашого підприємства — це індивідуальний підхід до особливостей Вашої оселі з врахуванням Ваших побажань і стилю. Наші знання, досвід та імпортне промислове обладнання дозволять виготовити для Вас надійні, якісні та зручні сходи, які стануть окрасою інтер’єра на довгі роки. Ми приміняєм високоякісні імпортні матеріали (клеї, лаки та ін.). Сходи можуть бути виготовленні з дуба, бука, ясеня або іншого виду деревини за Вашим бажанням.

Кринички

  Гарно і правильно виготовлена криничка може стати прикрасою вашого обійстя. Дерев’яна криничка додасть вашому подвір’ю відчуття природності і загадковості.  Ми виготовляємо кринички з дерева під заказ. Відвідавши наше товариство, Ви зможете заказати надійну і зручну криничку на ваш смак.

Альтанки та качелі

  Альтанка – це те місце, в якому ви можете відпочити разом із своєю сім’єю від повсякденних проблем на свіжому повітрі, насолоджуючись гармонією природи та красою вашого саду, або просто посидіти з друзями в теплий літній вечір за чашкою чаю, в затишку і комфорті..
  Ми пропонуємо Вам альтанки та качелі виготовлені з дерева на Ваш смак.
Збут: тел. 0673153167, 0672663985 
Emeil: grz@hotbox.ru    Skipe: grz19601
 http://www.masterklum.sambir.org/index.php?cid=1

Немає коментарів:

Дописати коментар