понеділок, 3 лютого 2014 р.



Вхідні двері

  Доволі часто постає питання: «Чому дерев’яні двері?». Але це, передусім, питання світогляду, а не питання аргументів.
  Спробуйте глянути очима європейського покупця – і побачте, що загалом громадська думка віддає перевагу дереву, хоч у надбудові городища, хоч у декоративному оздобленні (веранд, дверей та вікон, підлоги та меблів…). Прагнення оточити себе екологічним та естетично привабливим деревом спонукає сьогодні до відмови від штучних, але дешевих матеріалів. Дерев’яні двері в Німеччині, Австрії, Швейцарії та інших країнах уже стали символом сімейного достатку й тепла, офісної респектабельності та екстравагантності.
  Основними перевагами деревяних дверей є:
• Дерев’яні двері мають довгий термін служби. Двері, яким, скажімо, по сто років і більше, не є нині рідкістю.
• Дерев’яні двері у фізико-конструктивному розумінні більш стійкі до таких температурних коливань, як -40° - +40°С, через те, що дерево – природний матеріал, який, власне, створюються у таких умовах.
• Дерев’яні двері значно краще ізолюють звуки.
• Дерев’яні двері – це запорука оптимальної вологості, оскільки деревина стабілізує режим вологості краще, ніж інші матеріали.
• Дерев’яні двері незамінні в ремонтно-реставраційних роботах, оскільки МДФ-двері не зможуть «прикрасити» 200-річний будинок. Жоден архітектор не допустить. Щоб при реставрації пам’яток архітектури були встановленні інші двері, адже тільки дерев’яні здатні забезпечити приємний клімат і комфортну атмосферу в середині.
• Деревина в профілі складається з гомогенного вихідного матеріалу,що з огляду на теплообмінні і фізико-конструктивні властивості значно краще, ніж двері МДФ, з пресованим під тиском клеєм та стружкою.
• Дерев’яні двері не виділяють отруйні речовини при пожежі чи спалюванні, оскільки при обвуглені утворюється ізоляційний шар. Завдяки якому деревна горить дуже повільно, практично тліє. При тому не вивільняються діоксни, фурфуран і соляна кислота, як при МДФ-дверей.
• Дерев’яні двері не електростатичні (не притягують порох), їх не треба часто мити, що важливо у промислових регіонах.
• Дерев’яні двері мають хорошу теплоізоляцію. Дерев’яна рама не передає холоду, що запобігає появі конденсата на стулці. Дерев’яні двері в лютий мороз демонструє ці якості.
  Компанія «Майстер Клим» пропонує вам вхідні двері з якісної, екологічно чистої деревини (сосна, смерека, вільха, дуб, ясінь), виготовлені на імпортному обладнанні, що покриваються італійськими поліуретановими  і водними лаками різноманітних кольорів.

Немає коментарів:

Дописати коментар